Ilmoittautuminen koulutukseen

Ilmoittautuminen koulutukseen

Mercuria kauppaoppilaitos Oy

Näin haet opiskelemaan Mercuriaan:

Paina + merkkiä sen koulutuksen/tutkinnon kohdalta, johon olet hakeutumassa. Paina sitten oikealla ylhäällä olevaa Ostoskoria ja siellä Ilmoittaudu/Hakeudu -painiketta.

Tämän jälkeen sinulta pyydetään sähköpostivarmennus. Anna sähköpostiosoitteesi ja paina Lähetä varmistusviesti -painiketta. Tämän jälkeen toimi ohjeiden mukaisesti.

Painaessasi koulutuksen nimeä, saat lisätietoa koulutuksesta.

Tietosuojaseloste

Lyhytkestoinen koulutus

ValitseNimiAlkaaPäättyyHintaLisätietoja
Valitse Arvosanan korottaminen 01.08.2023 30.06.2024 Ammatillisesta perustutkinnosta tutkintotodistuksen saanut voi korottaa suorittamiensa tutkinnon osien tai yhteisten tutkinnon osien osa-alueiden arvosanoja. Korottaminen on mahdollista silloin, kun alkuperäiset opintosuoritukset on tehty edelleen voimassa tai siirtymäajalla olevien tutkinnon perusteiden mukaisesti. Hyväksytyn arvosanan korottamisesta perittävät maksut: Jos arviointi koskee yhteisten tutkinnon osien osa-aluetta, maksu on 50 €. Jos arviointi koskee ammatillisen tutkinnon osan arvosanan korottamista ja näyttö toteutetaan Mercuriassa tai opiskelijan omalla työpaikalla, maksu on 100 €. Kun näyttö suunnitellaan ja toteutetaan arvosanan korottajalle uudessa työympäristössä, maksu on 150 €.

Tutkintoon johtava koulutus